Borås Stads logotype

Måndagar på Kulturhuset

Måndagar på Kulturhuset är en kultur- och samhällsscen på Kulturhuset i Borås. Här speglas samtiden genom en mångfald av briljanta kulturpersonligheter. Måndagar på Kulturhuset duckar inte för någonting och är en plats för de viktiga samtalen - här kan du lika väl möta din favoritförfattare som att lyssna till en debatt med stadens politiker. Varje måndag bjuder på en ny upplevelse och ingen måndag är den andra lik.

Angeläget. Tänkvärt. Aktuellt. Viktigt. Live.

BILJETTER
Pris 30:- (ej Nyhetsbaren som är gratis). Förköpsbiljetter säljs online (se varje specifik programpunkt), Turistbyrån samt Kulturhusets reception. Under varje programpunkt finns en direktlänk till biljettförsäljningen.

Klickbar Instagram-banner

HÖSTEN 2016. Scenen i Borås, i början av veckan. Aktuellt, angeläget och live. Vårens program är som fågeln Fenix. Nytt. Nytt. Nytt...

Nyhetsbaren är ett samarbete med Borås Tidning där vi lyfter det brinnande aktuella. Det som sker just i detta nu. Debatterna sänds även live på bt.se och det är fri entré.

Journalisten Katarina Hahr ersätter Sara Abdollahi som det nya ansiktet för Kulturhuset i Borås egna Talk show. ​Hon har mött och samtalat med de flesta av Sveriges tunga kultur-personligheter, i det egna radio-programmet ”Katarina Hahr möter” i P1.

Både Nyhetsbaren och Katarinas talk show börjar kl 18 men baren öppnar alltid 17.30. Nu gäller även förköp av biljetter. Voilá, Måndagar hösten 2016!

Klicka på bilden för att ladda ner programmet som pdf


PROGRAMMET ÄR SLUT FÖR I HÖST. VÄLKOMMEN TILLBAKA NÄSTA ÅR, DÅ PÅ VÅR NYA HEMSIDA!

Senast uppdaterad: 2016-11-25 17.10

Kontakt

Kulturkontoret
Marie-Louise Weise
033-35 71 79
076-888 71 79

Besöksadress
Kulturhuset
P A Halls terrass 2

Postadress
Kulturförvaltningen
Kulturkontoret
501 80 Borås

Mer information

Var: Kulturhuset (Hitta hit»öppnas i nytt fönster)

När: Måndagar

Biljetter: 30 kronor/st. Biljetter säljs via www.biljettforum.se, Turistbyrån samt i Kulturhusets reception. Under varje programpunkt finns en direktlänk till biljettförsäljningen.

Nyhetsbrev
Tfn 033-35 70 00     e-post boras.stad@boras.se     Postadress Borås Stad 501 80 Borås

Om webbplatsen >>               RSS>>