Borås Stads logotype

Service

Dator

På Mötesplats Norrby hjälper vi till med det mesta, även om vi inte kan allt själva så kan vi alltid hjälpa till med att hitta den person eller myndighet som du behöver ha kontakt med. Fråga oss så gör vi ett försök!

Låna en lokal

Du kan boka vårt konferensrum och vårt lilla samtalsrum för möten eller aktiviteter. Vi kan även fixa kaffe och fika om ni vill ha det.
På Billdalsgatan 12 finns också Hyresgästföreningens lokal med kök, som går att boka via oss. Kravet är att få låna en är att du hyr en lägenhet från AB Bostäder, har hemförsäkring och lämnar 500 kr i deposition. Lokalen lånas endast ut på helger, en bokning per helg.

Datorer och trådlöst nätverk

Om du har ett bibliotekskort i Borås stad och en fyrsiffrig pin-kod kan du boka våra datorer. Har du inget kort kan du ta med legitimation så fixar vi ett. Om du vill boka en dator på förhand kan du göra det härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vi har även trådlöst nätverk som du också loggar in på via ditt lånekort.  

Scanna, faxa, kopiera och skriva ut

Vi hjälper dig gärna med att scanna, faxa, kopiera eller skriva ut dokument. Utskrifter och kopior kostar 1 kr för A4, 3 kr om det är i färg. Scanning är kostnadsfritt.

Fiskekort

Vi säljer fiskekort, med det får du fiska i Kolbränningen, Stora och Lilla Hässleholms- sjön, Hultasjön och Södra Kypesjön.
Pris dagkort: barn 25 kronor, vuxna 40 kronor.

Låna verktyg eller skridskor

På Mötesplats Norrby lånar vi inte bara ut böcker och filmer - nu kan du låna verktyg och skridskor också! Just nu lånar vi bara ut skridskor till Särlaskolan, Byttorpskolan och Hestra Midgårdskolan. Ansvarig lärare måste först kontakta oss och lämna in en klasslista innan eleverna kan komma och låna. Kom in till oss eller ring så berättar vi mer.

Kostnadsfri juridisk rådgivning

Advokat Peter Zeijersborger erbjuder dig som bor på Norrby kostnadsfri juridisk rådgivning. Du måste boka tid genom personalen på mötesplatsen senast dagen innan du vill träffa Peter.

Dela |
Sidan uppdaterad: 2015-02-24
Kontakt

Stadsdelsförvaltningen Väster
Mötesplats Norrby
Tel: 033-35 32 41

Enhetschef
Emma Ragnarsson
Tel: 0704- 55 32 41

Besöksadress
Värmlandsgatan 22
504 37 Borås
Kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Postadress
Borås Stad
Stadsdelsförvaltningen Väster
501 80 Borås

Öppettider

Måndag 11-19
Tisdag 11-19
Onsdag 11-19
Torsdag 11-19
Fredag 9-16
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Tfn 033-35 70 00     e-post boras.stad@boras.se     Postadress Borås Stad 501 80 Borås

Om webbplatsen >>               RSS>>