Meny

Meny

Elevinflytande och föräldraråd

Föräldrarådet

I Dalsjöskolans föräldraråd ingår en föräldrarepresentant från varje klass, rektor, en lärare och en politiker från nämnden. Föräldrarådet arbetar efter följande handlingsplan:

Syfte/mål — varför ?
Att stärka föräldrainflytandet. Samordna övergripande frågor som är av gemensamt intresse för Dalsjöskolans högstadium.

Innehåll — vad ?

Information och diskussion om frågor som berör hela skolan. Planering av aktiviteter och trivselarrangemang. Föräldrarådet fungerar också som rektors bollplank.

Metoder — hur ?

En förälder från varje klass. En lärare som representerar personalen. En s k fadderpolitiker som representerar stadsdelsnämnd Öster. Rektor är ordförande och sammankallande till mötet. Föräldrarådet träffas två gånger per termin. Inbjudan samt protokoll ska skickas till varje klass som anslår denna information.

Kontaktpersoner

Tomas Fernfelt

Mikael Hurnasti

Lokal samverkan - om man vill vara med och påverka

Dalsjöskolan är representerad i Ortsrådet Vi bryr oss i Dalsjöfors. Ortsråd finns på flera ställen i området och ingår som en del i kommunens arbete med Lokal samverkanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vem som helst kan kontakta ortsråden för att ställa frågor och vara med och påverka det som händer i ens närmiljö. Mer information finns på Attraktiva Toarpslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-02 10.56
Senast ändrad: 2017-06-02 11.13

Dela sidan: Elevinflytande och föräldraråd

g q n C

p

Kontakt