Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:314 | Sista ansökningsdag: 2019-10-31

IKT-pedagog på CFL, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en förvaltningsövergripande skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdrag "lust att lära - möjlighet att lyckas".

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 2 december 2019 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en IKT-pedagog som ska stödja elever i deras kunskapsutveckling, organisera och bedriva kompetensutveckling av personal, handleda personal samt stödja verksamhetens IKT-användning för god måluppfyllelse. Vidare består arbetet i att medverka till utveckling av IKT-strategier och policyfrågor kring olika digitala verktyg. Ett annat nytt och spännande utvecklingsområde som du kommer att ansvara för är fjärrundervisning. CFL planerar att pilotstarta med fjärrundervisning som en undervisningsform i en mindre skala till att börja med för att sedan utveckla det vidare och förbli en kompetent och seriös aktör både i Borås och i regionen. Regionalt samarbete i frågan kan bli aktuellt. En betydlig del av arbetet består i att beställa och administrera IKT verktyg.

Du som söker

Vi söker dig som har lärarlegitimation i något ämne samt har ett brinnande intresse för språk- och IKT-utveckling. Du ska ha erfarenhet av arbete med IKT inom någon pedagogisk verksamhet. Erfarenhet av att arbeta i olika miljöer såsom PC, Mac, Android, lärplattformar (exempelvis G Suite, Ping Pong) med mera är meriterande.

Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med kollegor och har ett gott ordningssinne. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet liksom förmågan att bygga förtroendefulla relationer till elever, kollegor och föräldrar. Körkort och tillgång till bil ses som merit då arbetet kan vara förlagt till flera skolor i hela Borås Stad.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Arsim Daka, områdeschef
Telefon: 033-35 54 56

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-31.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-09-27 13.58

Ändrad av:

p

Kontakt