Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:330 | Sista ansökningsdag: 2019-10-21

Speciallärare/lärare i Flexgrupp på Bodaskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Bodaskolan är en F-6 skola med cirka 300 elever. Skolan har startat en Flexgrupp för att bättre kunna tillgodose alla elevers behov. I vår skola finns det bra lokaler, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar, men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 4 november 2019 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara drivande i vår Flexgrupp. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team ihop med en pedagog och två elevassistenter. I detta team kommer elever med extra ordinära särskilda behov att vara kopplade. Arbetet innebär stöd till enskilda elever men även grupper av elever där målet är att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Skolan har schemalagd tid för arbete med extra anpassningar och särskilt stöd för all pedagogisk personal där du kommer att ha en aktiv roll. Din roll som lärare innebär att du arbetar tätt tillsammans med speciallärare, pedagoger, skolans specialpedagog, EHT-team och rektor.

Du bidrar till att utveckla den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande samt skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Hos oss blir du en del av ett arbetslag med bred kompetens och stort engagemang, samtidigt som du har goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och trivsam arbetsmiljö.

Du som söker

Vi söker en legitimerad speciallärare/specialpedagog. Du ska ha dokumenterad erfarenhet och kunskap kring elever med särskilda behov, specifikt inom NPF. Alternativt är du är legitimerad lärare med specialpedagogisk utbildning eller läser för att bli legitimerad och behörig speciallärare/specialpedagog. Vi söker dig med erfarenhet av pedagogiskt arbete i åldersgruppen åk 1-6. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Catrin Hylander, rektor
Telefon: 033-35 79 77

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-21.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-09-27 13.58

Ändrad av:

p

Kontakt