Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:338 | Sista ansökningsdag: 2019-10-30

Speciallärare på Tummarpskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Tummarpskolan är belägen mitt i Dalsjöfors tätort, ca 15 minuter med bil från centrala Borås. Det är en skola med ca 190 elever från förskoleklass till årskurs 3. Skolan ligger vackra omgivningar med närhet till skog och med stor skolgård med mycket grönytor. Skolan har goda parkeringsmöjligheter och mycket nära till busshållplats.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 7 januari 2020.

Dina arbetsuppgifter

Vi ser fram emot att du som utbildad speciallärare vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus. Som speciallärare kommer du att arbeta på olika sätt utifrån elevers behov vilket kan innebära enskild undervisning, undervisning i grupp eller inom klassens ram. Utifrån en helhetssyn på barnens utveckling vill vi skapa en samlad pedagogisk verksamhet och omsorg. Vi skapar förutsättningar att möta varje barn på ett sätt som motsvarar barnets aktuella behov av stöd och stimulans.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med speciallärarbehörighet med inriktning mot matematikutveckling eller motsvarande utbildning och/eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av läraryrket. Du tycker att arbetet med elever i behov av särskilt stöd är stimulerande och har förmågan att se eleverna i ett helhetsperspektiv. Vi vill att du är flexibel, kreativ och strukturerad. Du tar även ansvar, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Sofia Josefsson, rektor
Telefon: 0766-48 96 57

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-30.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-09-27 13.58

Ändrad av:

p

Kontakt