Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:344 | Sista ansökningsdag: 2019-10-28

Lärare årskurs 7-9 Ma/No/Tk/Idh på Fristadskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Fristadskolan är en 7-9 skola med ca 350 elever. Vårt motto är "Jag kan, jag vill, jag frågar - huvudsaken är jag vågar" och det är ihopkopplat med vår vision att eleverna när de slutar nian ska ta ansvar, ha respekt för olikheter, vilja fortsätta att lära sig samt ha en god självkänsla. Vi arbetar i fyra arbetslag som har ansvar för tre eller fyra klasser var. I arbetslaget samarbetar man kring elevernas mående och lärande. Vi har även ämnesgrupper som arbetar med gemensamma planeringar, sambedömningar och utveckling inom ämnet. Fristadskolans främsta styrkor är att eleverna dels upplever att lärarna bryr sig om dem och dels upplever att de utvecklar sina förmågor mycket. Dessutom är kollegiet trevligt och tar väl hand om varandra! På skolan finns ett elevhälsoteam bestående av skolkurator, specialpedagog, SYV, skolsköterska, biträdande rektor och rektor.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 4 november 2019 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i årskurs 7-9 i ett eller flera av ämnena matematik, naturorienternade ämnen, teknik samt idrott och hälsa.

Du som söker

Lärarutbildning som ger behörighet att undervisa i matematik, naturorienterande ämnen, teknik eller idrott och hälsa för grundskolans årskurs 7-9 förutsätts för att kunna erhålla en tillsvidareanställning. Är du intresserad av att arbeta inom skolan och har kunskaper inom ämnena är du också välkommen att söka jobb hos oss!

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anna Wikman, rektor
Telefon: 0768-88 86 46

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-28.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-09-27 13.58

Ändrad av:

p

Kontakt