Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 15:2019:11 | Sista ansökningsdag: 2019-10-27

Landskapsingenjör, Tekniska förvaltningen

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda. Där saker och ting händer och där du som medarbetare trivs, utvecklas och får vara med att påverka stadens grönstruktur och närheten till reaktiva miljöer som planeras, prioriteras och genomförs. Då är Tekniska förvaltningen något för dig.

Vi i Borås Stad vill att kommunen ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet. Välkommen att söka ett spännande, kreativt och utmanande arbete fullt av möjligheter.

Din nästa arbetsplats

Vi söker nu en landskapsingenjör till parkenheten där du kommer att vara en del av arbetslaget och arbeta med den dagliga driften av verksamheten. Som landskapsingenjör kan din dag innehålla kontroll av skötselentreprenader, planering och skötsel av stadsnära skogar, kontakt med medborgarna i gröna frågor samt ansvara för egna projekt för att utveckla Borås parker.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillsvidare

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår b.la ansvar för skötselområden, kontakt med och kontroll av våra entreprenörer, utföra besiktigningar samt uppdateringar av vårt ytregister. En viktig del av ditt arbete kommer även att vara kontakt och dialog med allmänheten.

Du som söker

Du har en högskoleutbildning som landskapsingenjör / landskapsarkitekt eller motsvarande relevant erfarenhet inom området. Du behöver ha växtkunskap och ett stort intresse och erfarenhet för drift av parker och grönområden. Vi vill att du har datorvana och att du tidigare har arbetat med GIS och CAD. Kunskap inom markprojektering är meriterande. Du som söker är en öppen person med god samarbetsförmåga och ödmjukhet. Du trivs med att arbeta i grupp och är bra på att skapa lagkänsla. Du behöver även vara strukturerad och redo för att hjälpa till där det behövs. Lätthet för att uttrycka dig i tal och skrift är betydelsefullt i tjänsten. Körkort B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anton Spets, enhetschef
Telefon: 033-35 74 22

Kjell Johansson, facklig företrädare för SACO-rådet
Telefon: 033-35 73 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-27.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-09-27 13.58

Ändrad av:

p

Kontakt