Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 2524:2019:12 | Sista ansökningsdag: 2019-10-25

Gymnasielärare i matematik och idrott, Sven Eriksonsgymnasiet

Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.

Din nästa arbetsplats

Sven Eriksonsgymnasiet erbjuder utbildning inom Ekonomiprogrammet, Entreprenörsprogrammet, Fritid och hälsa (inriktning inom Barn- och fritidsprogrammet), IB (International baccalaureate), Teknikprogrammet, Språkintroduktion samt Nationella och Lokala idrottsutbildningar. Inom skolan finns också stödverksamheten Torget för elever med autismspektradiagnos.

Totalt studerar drygt 1100 elever på våra olika program. Skolan har 120 medarbetare och den pedagogiska personalen är organiserade i såväl programlag som ämneslag. Skolan har också en elevhälsoorganisation samt en serviceorganisation - kost, lokalvård, vaktmästeri, IT samt administrativt stöd. Förutom gymnasiechefen består skolledningen för Sven Eriksonsgymnasiet av tre rektorer och en skolintendent. Trivsel, höga förväntningar och kvalitet är nyckelord för Sven Eriksonsgymnasiet. Sven Eriksonsgymnasiet ligger i centrala Borås med närhet till Resecentrum för dig som pendlar med tåg eller buss.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 7 januari 2020

Dina arbetsuppgifter

Undervisa i matematik och idrott. Du ingår i ett arbetslag och ett ämneslag där du tillsammans med dina kollegor systematiskt planerar, genomför och följer upp undervisningen samt utvecklar verksamheten mot fastställda mål.

Du ser lärmiljön och relationer som en viktig komponent i undervisningen samt organiserar, planerar och följer upp undervisningen så att varje elev ges förutsättningar att utvecklas och lära individuellt och tillsammans med andra.

Du som söker

Relevant lärarexamen och lärarlegitimation för gymnasieskolan.

Vi söker dig som är trygg, självreflekterande, flexibel och uthållig. Ditt ledarskap är relationellt och tydligt. Du tycker att kollegialt lärande och kollegial utveckling är något självklart och ser framgång och styrkor som det som utveckling bygger på.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med såväl lärarkollegor som övriga funktioner på skolan.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Lisa Ekberg, rektor
Telefon: 0768-88 81 50

Catrine Berglund, gymnasiechef
Telefon: 0768-88 78 60

Emma Holström, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: Växeln: 033-35 70 00

Sven Dahlberg, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: Växeln: 033-35 70 00

Läs mer om Borås Stads personalförmåner:
https://www.boras.se/arbete/arbetahososs/formaner.4.5df90ad9157ccec3ebcacc31.html

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära. Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås:
https://www.boras.se/kommunochpolitik/kommunensorganisation/forvaltningar/gymnasieochvuxenutbildningsforvaltningen.4.2ab8b45f1584d51f7f4e66cd.html

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-25.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-09-27 13.58

Ändrad av:

p

Kontakt