Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 22:2019:18 | Sista ansökningsdag: 2019-11-03

Gitarrlärare, akustisk gitarr, Borås Kulturskola, Kulturförvaltningen

Borås Kulturskola = Framtidens Kulturskola. Kulturskolan, som bedrivit verksamhet i 75 år, finns i nya och fräscha lokaler i Simonsland, centralt beläget i Borås stad och erbjuder kurser i musik, dans, teater, bild, film, textil och cirkus. Kulturskolan finns till för kommunens alla invånare och fyller en speciellt viktig roll i barn och ungas fritid.
Vi har ca 2 500 ämneskurselever, bedriver Kulturskoleverksamhet vid åtta grundskolefilialer i kommunen och har uppdragsverksamhet i förskola, grundskola, särskola samt gymnasieskola. Vi har en stor utåtriktad verksamhet med över 300 föreställningar varje år. Hos oss arbetar drygt 60 lärare och administrativ personal.

Välkommen till vår webbplats, boras.se/kulturskolan för mer information om verksamheten.

Din nästa arbetsplats

Du kommer att ingå i ett ämneslag med gott samarbetsklimat, där man har roligt tillsammans. Här finns höga ambitioner och en vilja att bedriva en meningsfull verksamhet för kommunens barn och unga.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 2020-01-08 eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i gitarr och ensemble på olika nivåer från nybörjare till gymnasieelever, både enskilt och i grupp. Du ansvarar för att organisera och leda undervisningen inom dina områden och tillsammans med kollegor planera och genomföra konserter och projekt.

Du som söker

Du har musiklärarutbildning eller annan adekvat högskoleutbildning som är lämplig för tjänsten och erfarenhet av att arbeta inom Kulturskola eller liknande verksamhet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av undervisning i grundskolan, då det på sikt kan komma att ingå i tjänsten.

Våra förväntningar på dig som person är att du har god samarbetsförmåga, arbetar strukturerat och har hög personlig mognad. Du har vana att planera och genomföra lektioner och är van att initiera och driva projekt. Kulturell medvetenhet och självständighet är andra egenskaper som vi värderar högt. Viktigt för oss är också att du har förmågan att skapa goda relationer med kollegor och våra elever/föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vilket för oss innebär att du uppfyller ovan nämnda önskemål. B-körkort är ett krav. Undervisningsprov kan komma att bli aktuellt.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Frida Uneback Malm, verksamhetschef
Telefon: 033-35 76 41,, 0768 -88 76 41

Elin Grände Wood, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0766 - 30 63 51

Maria Ringsén, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0766 - 30 63 65

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella kollegor erbjuds du bra personalförmåner i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar, samt möjligheter att delta i vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urvalsprocessen sker löpande - så välkommen med din ansökan snarast.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-03.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-09-27 13.58

Ändrad av:

p

Kontakt