Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:350 | Sista ansökningsdag: 2019-10-30

Elevassistent årskurs 7-9 på Dalsjöskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Dalsjöskolan är en skola där personal och elever trivs och arbetar för goda studieresultat. Vårt uppdrag att jobba med AST elever har gjort att även andra elever drar nytta av förhållningssättet där vi jobbar på att alla skall lyckas. Det gör att både elever och personal är överlag nöjda och motiverade. Dalsjöskolan är en 4-9 skola med 640 elever och ca 80 personal. 3 paralleller på mellanstadiet och sex på högstadiet. Skolan är en arbetsplats med positiv atmosfär och vi arbetar tillsammans utifrån aktuell forskning. Du får stora möjligheter att utvecklas som lärare.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att vara stöd för enskild elev alternativt stöd till fler elever i klass. Du kommer i samarbete med ansvariga pedagoger att stötta eleven/eleverna i den dagliga verksamheten. Du ska arbeta enligt de intentioner som finns i elevens planer samt hålla god och kontinuerligt kommunikation med elevens lärare och vårdnadshavare.

Du som söker

Vi söker dig som har erfarenhet av NPF. Du är trygg i ditt ledarskap, tydlig i din kommunikation och har omvittnat god förmåga att möta elever med svårigheter, skapa goda relationer samt arbeta med ett lågaffektivt bemötande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Maria Persson, rektor
Telefon: 033-35 87 25

Therese Takkinen, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 0734-32 81 15

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-30.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-09-27 13.58

Ändrad av:

p

Kontakt