Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 2527:2019:15 | Sista ansökningsdag: 2019-12-16

Yrkeslärare bygg och anläggning, Viskastrandsgymnasiet

Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.

Din nästa arbetsplats

Viskastrandsgymnasiet - En språngbräda till yrkeslivet!
Viskastrandsgymnasiet erbjuder sex yrkesprogram, fordons- och transportprogrammet, el- och energiprogrammet, bygg- och anläggningsprogrammet, vvs- och fastighetsprogrammet, industritekniska programmet - grafisk teknik och design samt svetsteknik samt de högskoleförberedande programmen, samhäll - beteendevetenskap och estet. Skolan har fräscha och ändamålsenliga lokaler.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 13 januari 2020

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av att planera, strukturera och genomföra undervisning, såväl teoretiskt som praktiskt samt att handleda elever, dokumentera deras studieresultat och sätta betyg.

Som ansvarig mentor och klassföreståndare sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha kontakt med vårdnadshavare vid behov.

Du bidrar till skolans utveckling och tar ett delat ansvar för att verksamheten når sina mål. Du skall kunna motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro. Tillsammans i arbetslaget arbetar du för gemensamt utvecklingsarbete på programmet. I uppdraget som lärare krävs ett tryggt ledarskap där du engagerar, utmanar och är kreativ och har ett gott bemötande och tillsammans med kollegorna ansvara för den dagliga skötseln av lokaler och utrustning

I uppdraget som lärare krävs ett tryggt ledarskap där du engagerar, utmanar, är kreativ och har ett gott
bemötande.

Du som söker

Vi söker dig som har yrkeslärarexamen med yrkesbevis anläggningsförare/mark - och anläggning. Den vi söker har erfarenhet av undervisning eller annat och har ett intresse av att använda sina yrkeserfarenheter i undervisning för ungdomar som valt en utbildning inom bygg och anläggning. Du är nyfiken, har lätt att samarbeta. I uppdraget som lärare krävs ett tryggt ledarskap där du engagerar, utmanar och är kreativ och har ett gott bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personlighet, intresse för pedagogik och viljan att arbeta med ungdomar.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anna-Lena Jacobsson, rektor
Telefon: 0768-88 31 30

Towe Norder, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: Växeln 033-35 70 00

Läs mer om Borås Stads personalförmåner: https://www.boras.se/arbete/arbetahososs/borasstadsomarbetsgivare/formaner.4.5df90ad9157ccec3ebcacc31.html

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära.
Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås. https://www.boras.se/download/18.4e3badd615ce053a86b64062/1498560342622/Bildningsstaden.pdf

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-12-16.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt