Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:358 | Sista ansökningsdag: 2019-11-15

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Bredaredskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Bredaredskolan är en trevlig och lugn skola med 123 elever. Den höga måluppfyllelsen såväl som den omfattande trivseln gör skolan populär. Skolan präglas av en samarbeteskultur på alla nivåer mellan elever, personal och vårdnadshavare och är organiserad i arbetslag. Skolan har ett åldersintegrerat fritids med elever ur alla skolans klasser. Den fantastiska skolgården ligger naturskönt med skogen som närmaste granne. Kommunal buss tar dig till centrala Borås som ligger ca 12 km bort och busshållplats ligger i direkt anslutning till skolans område.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 2 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med arbetslag fritids kommer du att ansvara för att verka i, driva och utveckla verksamheten. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för arbete på fritids i linje med LGR 11 och specifikt kapitel 4. Arbetslaget samverkar bland annat i planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritids - här har du en drivande roll. Arbetet innehåller också samverkanstid i någon eller några av klasserna på skolan.

Du som söker

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet och är legitimerad lärare i fritidshem eller fritidspedagog, gärna med erfarenhet. Det är viktigt att du tycker att arbetet med barn är stimulerande och har förmåga att se eleverna i ett helhetsperspektiv. Du är flexibel, kreativ, strukturerad och gillar utmaningar. Att du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor är ett måste för denna tjänst. Tjänsten kräver också att du har förmåga att planera mot långsiktiga mål, kunna följa upp och analysera verksamheten samt se möjligheter. God kommunikationsförmåga behövs för att kunna delta i att utveckla såväl verksamheten som dig själv i samarbete med skolans övriga personal. Vi söker dig som vill ingå i vårt positiva och starka team på fritids. Kunskaper om formativt arbete och IKT i undervisningen är meriterande.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Camilla Arvevik, rektor
Telefon: 0734 - 32 75 16

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-15.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt