Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 28:2019:63 | Sista ansökningsdag: 2019-12-10

Aktivitetsansvarig Undersköterska till Dalsjövägen 25, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de 4000 boende/patienter som vi är till för. Genom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi också en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Inom Vård- och äldreförvaltningen arbetar vi för medborgarnas bästa. Vi har fokus på att stödja äldre till en meningsfull tillvaro hela livet ut! Vi jobbar aktivt med individens behov i centrum och arbetar för att skapa en meningsfull tillvaro och ett ökat självbestämmande för de som bor i lägenhet på vård- och omsorgsboende. Vi arbetar också inom ett finskt förvaltningsområde med uppdrag att erbjuda vård- och omsorgsboende med finsk inriktning.

Din nästa arbetsplats

Vi som arbetar på Dalsjövägen 25 i Dalsjöfors väntar på dig! Vård- och omsorgsboendet består av totalt 70 lägenheter där 40 st är för personer med demenssjukdom.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Din roll som aktivitetsansvarig Undersköterska innebär ett mycket varierade arbete där du bidrar till att skapa en meningsfull dag för de som bor på Dalsjövägen 25. Målet är att stärka den sociala, psykologiska och fysiska förmågan hos dem som bor på vård- och omsorgsboendet. Du planerar och genomför aktiviteter både självständigt och tillsammans med kollegor. Din samverkan med frivilliga organisationer och olika intresse-föreningar är löpande inslag i arbetet liksom samordningsansvar för våra anhörigmöten, ca 2 ggr/år. Vi ser att ett gott samarbete med anhöriga är ett viktigt inslag i rollen som aktivitetsansvarig. Arbetet innebär även ett ansvar för boendets externa marknadsföring. Förutom aktivitetsansvar ingår också att vid behov kunna utföra renodlade undersköterskeuppgifter när verksamheten har behov av det.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid motsvarande 37 tim/vecka där arbete kan komma att planeras till arbetstid dag/ kväll &- eller helg beroende på verksamhetens behov. Arbetstiderna kan även ändras beroende på verksamhetens behov, schemaplanering i dialog med ansvarig beslutande chef. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Du som söker

Vi söker dig som
- är utbildad undersköterska och har en för arbetet relevant pedagogisk yrkeserfarenhet/eftergymnasial utbildning
- har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen
- har god fysik och kan leda aktiviteter obehindrat och vara behjälplig för olika behov/ förutsättningar
- har yrkeserfarenhet av att självständigt arbeta i administrativa program, ex Office-paketet
- är strukturerad i ditt arbetssätt och kan skriva och tala det svenska språket väl
- har körkort och kan köra minibuss

Du har ett genuint intresse för att göra dagen meningsfull för målgruppen. Som person är du lyhörd för olika människors behov och har förmågan att entusiasmera människor i din omgivning. Du trivs med ett omväxlande arbete som innebär både administrativa och praktiska uppgifter som utförs såväl självständigt som tillsammans med andra. Ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga är nödvändigt i yrkesrollen. Före ett eventuellt erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag från polisens belastningsregister ha uppvisats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anna Grimmestrand, enhetschef
Telefon: 033-358734

Lena Sänd, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-357000


Vi erbjuder dig ett arbete inom en lärande organisation där du har möjlighet att utvecklas både i arbetet och som individ. Vi strävar efter att du som medarbetare ska trivas med ditt arbete och känna en stolthet i din yrkesroll. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuds du som anställd inom Borås Stad personalförmåner ex. friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort och förmånscykel samt en mängd aktiviteter som personalföreningen Merkraft anordnar. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-12-10.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt