Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 28:2019:66 | Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Arbetsterapeut till korttidsteamet Hälso- och sjukvårdsorg., Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Verksamheten består av 9 engagerade team som leds av lika många enhetschefer under ledning av en verksamhetschef. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.

Din nästa arbetsplats

Vill du ha ett livsviktigt arbete?

Våra 9 tvärprofessionella team är geografiskt uppdelade över staden och arbetar patientnära med stort fokus på de ca 2 400 patienter som vi är till för.

Vi söker nu en arbetsterapeut till Hälso- och sjukvårdsorganisationens korttidsteam, inriktning somatisk och demens.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Korttidsteamet ansvarar för patienter med behov av hälso- och sjukvårdsinsatser vid förvaltningens korttidsenheter (Sörmarksgatan 207, Bodagatan 36). Dessutom ansvarar delar av korttidsteamet för de patienter som är inskrivna i hemsjukvården och som av biståndshandläggare beviljas hemtjänst i form av insatsen hemteam. Hemteamet arbetar över hela staden med fokus att ge patienten de bästa förutsättningarna till rehabilitering i hemmiljö efter sjukhusvistelse.

I yrkesrollen ingår även handledning inom din profession till patienter, anhöriga och personal. Arbetet sker i nära samverkan med övriga vårdgivare.

Att bidra och delta i utveckling av verksamheten ingår som en naturlig och utvecklande del i tjänsten.

Du som söker

Vi ser gärna att du som vill komma till vår fantastiska yrkeskår har erfarenhet inom yrket. Detta är dock inget krav utan vi välkomnar även nyutexaminerade sökanden.

Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi hitta dig som är en genuin lagspelare. Du trivs med att arbeta lösningsfokuserat och framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt med utveckling av arbetssätt och rutiner.

Vårt arbete är oerhört meningsfullt och nu söker vi dig som vill ha ett livsviktigt arbete!

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jennie Tyllander, enhetschef
Telefon: 033 35 52 42

Lena Hedenborn, facklig företrädare för Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 0766 230515

Ett meningsfullt, omväxlande och patientnära arbete i ett tvärprofessionellt team. Du ges möjlighet till kompetensutveckling och deltagande i nätverk. Du erbjuds en individuell introduktion med tillgång till mentor. Som medarbetare hos oss får du också fri entré till kommunens badanläggningar samt friskvårdsbidrag, rabatterat pris på Västtrafiks årskort och tillgång till personalklubben Merkrafts utbud som utsetts till Sveriges bästa personalklubb 2019.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-02-16.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt