Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 22:2019:20 | Sista ansökningsdag: 2019-11-17

HR-specialist, Kulturförvaltningen

Kulturförvaltningen består av verksamheterna Biblioteken i Borås, Borås Stadsteater, Borås Konstmuseum, De Kulturhistoriska museerna, Borås Kulturskola, samt Publika möten. Kulturverksamheten syftar till att göra Borås till en bra och attraktiv stad att leva i och som ger alla invånare möjligheter till information, kunskap och upplevelser för att kunna ta aktiv del i den demokratiska processen och utvecklas som människa.

Din nästa arbetsplats

Kulturförvaltningen och Fritids- och folkhälsoförvaltningen samarbetar sedan snart tre år inom de administrativa funktionerna HR, nämndadministration, ekonomi och IT. Som HR-specialist tillhör du HR-klustret som består av två HR-specialister, två nämndsekreterare och en HR-chef.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en HR-specialist med förmåga att omsätta stadens personalpolitik till verksamheternas behov och förutsättningar. Som HR-specialist arbetar du brett från arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering till rekrytering, kompetensförsörjning och lönebildning. Du medverkar i uppföljning och utveckling av stadens personalpolitik, riktlinjer och rutiner samt omvärldsbevakar.

Du kommer att få en viktig roll i kulturförvaltningens arbete med att utveckla en mer tillitsbaserad ledning och styrning och bidra till en god samverkan. Du kommer även att delta i bibliotekets ledningsgrupp och genomföra utbildningar vid behov.

Du som söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsområdet eller annan lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Om du har lång och dokumenterad erfarenhet av likartade arbetsuppgifter så kan dessa bedömas som lika meriterande som en avslutad högskoleexamen.

Du är lyhörd, samarbetsinriktad och genom att skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du kommunicerar på ett tydligt och effektivt sätt och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har ett strategiskt och strukturerat arbetssätt som präglas av helhetssyn, systematik och du följer upp resultat.

Du har några års erfarenhet av operativt HR-arbete, gärna inom arbetsrätt och rehabilitering. Det är meriterande om du har arbetat i en stor organisation.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Maria Tuvegran, HR-chef
Telefon: 0734-153415

Hasse Brännmar, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-358556

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-17.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt