Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 22:2019:21 | Sista ansökningsdag: 2019-11-17

Tvärflöjtslärare, Borås Kulturskola, Kulturförvaltningen

Borås Kulturskola = Framtidens Kulturskola. Kulturskolan, som bedrivit verksamhet i 75 år, finns i nya och fräscha lokaler i Simonsland, centralt beläget i Borås stad och erbjuder kurser i musik, dans, teater, bild, film, textil och cirkus. Kulturskolan finns till för kommunens alla invånare och fyller en speciellt viktig roll i barn och ungas fritid.
Vi har ca 2 500 ämneskurselever, bedriver Kulturskoleverksamhet vid åtta grundskolefilialer i kommunen och har uppdragsverksamhet i förskola, grundskola, särskola samt gymnasieskola. Vi har en stor utåtriktad verksamhet med över 300 föreställningar varje år. Hos oss arbetar drygt 60 lärare och administrativ personal.

Välkommen till vår webbplats, boras.se/kulturskolan för mer information om verksamheten.

Din nästa arbetsplats

Nu har du möjlighet att söka ett spännande vikariat som föjtlärare hos oss på Borås Kulturskola!

Du kommer att ingå i ett ämneslag med gott samarbetsklimat, där man har roligt tillsammans. Här finns höga ambitioner och en vilja att bedriva en meningsfull verksamhet för kommunens barn och unga. Vi välkomnar dig som brinner för barn och ungas utveckling och som vill vara med och bidra till att vår fina Kulturskola förblir en viktig plats för kommunens invånare. Vi söker dig som är en duktig och inspirerande lärare inom ämnet.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. 2020-01-01 - 2020-12-31

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa Kulturskolans elever i tvärflöjt och ensembler på olika nivåer från nybörjare till gymnasieelever, både enskilt och i grupp. Du kommer också att jobba med träblåsverksamhet på några av Kulturskolans filialskolor samt vårt "Kulår" som är en ettårig prova på kurs som erbjuds till alla elever i år 1 i kommunen. Du ansvarar för att organisera och leda undervisningen inom dina områden och tillsammans med kollegor planera och genomföra konserter och projekt.

Du som söker

Du har musiklärarutbildning eller annan adekvat högskoleutbildning som är lämplig för tjänsten och erfarenhet av att arbeta med undervisning inom musik. Kan du spela ett ackordinstrument såsom piano/gitarr och har kunskap inom övriga träblåsfamiljens instrument är det meriterande.

Våra förväntningar på dig som person är att du har god samarbetsförmåga, arbetar strukturerat och har hög personlig mognad. Du har vana att planera och genomföra workshops och är van att initiera och driva projekt.

Kulturell medvetenhet och självständighet är andra egenskaper som vi värderar högt. Viktigt för oss är också att du har förmågan att skapa goda relationer med kollegor och våra elever/föräldrar. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vilket för oss innebär att du uppfyller ovan nämnda önskemål. Undervisningsprov kan komma att bli aktuellt.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Frida Uneback Malm, verksamhetschef
Telefon: 0768 - 88 76 41

Elin Grände Wood, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0766 - 30 63 51

Maria Ringsén, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0766 - 30 63 65

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella kollegor erbjuds du bra personalförmåner i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar, samt möjligheter att delta i vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urvalsprocessen sker löpande - så välkommen med din ansökan snarast.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-17.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt