Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 28:2019:68 | Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Enhetschef för kostverksamheten, Vård- och äldreförvaltningen

Vi är ca 10 000 personer som arbetar i Borås Stad, det gör oss till Borås största arbetsplats. En ledstjärna för Borås Stad som arbetsgivare är att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Vi satsar därför på goda arbetsvillkor, chefskap, interna karriärvägar, kompetensutveckling, hälsoutveckling och främjande systematiskt arbetsmiljöarbete.

Din nästa arbetsplats

Kostverksamheten inom vård- och äldreförvaltningen har en organisationen fördelad på tre
enhetschefer. Stort fokus ligger på arbetet med att utveckla måltiderna för våra matgäster inom förvaltningens vård- och omsorgsboenden/korttidsboenden samt gästerna i våra 12 restauranger.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av kostverksamheten i vår förvaltning. Som enhetschef är du ansvarig för personal, ekonomi och arbetsmiljö samt verksamhetens utveckling i ett av tre områden inom Vård- och äldreförvaltningens kostverksamhet. Som enhetschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen för kost och vaktmästeri. Du kommer att vara placerad på förvaltningskontoret men arbetet kräver också att en del av arbetstiden förläggs på enheterna i det geografiska ansvarsområdet. Samverkan inom staden tillsammans med övriga chefer och fackliga representanter ingår som en naturlig del i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete med möjlighet att utvecklas. Som chef inom kostverksamheten får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap genom skräddarsydda utbildningar.

Du som söker

Du skall ha en kostekonomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och/eller längre erfarenhet av ledande befattning inom måltidsverksamhet. Det är meriterande om du arbetat i kök och vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och utvecklingsarbete. Körkort B är ett krav.

Som person är du förtroendeingivande, serviceinriktad och strukturerad. Du har mycket god samarbetsförmåga men också van att arbeta självständigt. Du har god kommunikativ förmåga och är trygg i dig själv och trivs med att arbeta i en föränderlig verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Pernilla Landström, verksamhetschef
Telefon: 033-35 83 08, 0704-55 83 08

Borås Stads växel, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 70 00

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-30.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt