Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 22:2019:22 | Sista ansökningsdag: 2019-11-24

Receptionist, Textilmuseet, Kulturförvaltningen

Borås är en kulturstad i ständig utveckling. De kulturhistoriska museerna är organiserade i Kulturförvaltningen och ansvarar för verksamheterna Textilmuseet och Borås museum. Textilmuseet är en del av Textile Fashion Center och är en nationell arena för textil i många former med särskild inriktning på mode, design, konst, industri, kunskapsproduktion och innovation. Vi är ett resurscentrum för alla som vill utveckla det textila arvet och varje år presenterar vi högkvalitativa utställningar, program och visningar för allmänheten.

Din nästa arbetsplats

Vi söker en besjälad servicemänniska och god organisatör med kassa-, butiks- och receptionsvana. Intresse för textil, form och design är önskvärt på grund av museets ämnesområde och för att butiken i museets reception faller inom ditt ansvar att hålla i ordning och utveckla.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på deltid. Vikariat 2020-01-08 till 2020-12-30

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar praktiskt utifrån museets reception och butik, en arena för god service, härligt bemötande och inspirerande shopping. Kundbemötande, telefon och service är tjänstens främsta arbetsverktyg. Som besökare är det hos dig man får det första intrycket av museet och som receptionist bidrar du till att ge en positiv bild och upplevelse av verksamheten.

Du som söker

Vi vill att du har relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av receptionsarbete eller servicearbete, samt butiksvana. Som person är du utåtriktad, har lätt för att skapa goda relationer, är initiativrik, har god organisationsförmåga och tycker om att arbeta i fronten av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Ulrika Kullenberg, verksamhetschef
Telefon: 033-35 89 52, 0768-88 89 52

Annika Wihl, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 85 80

Catharina Ingemarsson, facklig företrädare för DIK
Telefon: 0768-888585

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella kollegor erbjuds du bra personalförmåner i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar, samt möjligheter att delta i vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-24.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt