Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:372 | Sista ansökningsdag: 2019-11-28

Lokalvårdare, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Dalsjövägen 25 är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Dalsjöfors. Tummarpskolan är centralt belägen i Dalsjöfors samhälle och har klasser från förskoleklass till årskurs tre.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 2 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår det att utföra lokalvård i våra lokaler och utföra dokumentation i egenkontrollprogram. Alla som vistas i våra lokaler ska ha en god och ändamålsenlig miljö. Vi ska motverka smittspridning och våra lokaler ska hålla länge över tid.

Du som söker

Vi söker dig med SRY eller likvärdig utbildning inom lokalvård. Du som söker har minst ett års dokumenterad erfarenhet av städmaskiner och lokalvård. Du skall kunna läsa, skriva och föra dialog på svenska för att kunna dokumentera och förstå städinstruktioner samt förmedla dessa till teamet. Som person har du initiativ- och samarbetsförmåga, flexibilitet samt smidighet. Du har en serviceinriktad läggning och ett arbetssätt med stor självständighet samt förmåga att praktiskt omsätta teamets ideér som möjliggör förbättringar och utveckling av verksamheten inom lokalvårdsorganisationen.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Camilla Persson, enhetschef
Telefon: 0721-60 09 39

Therese Svensson, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 0734-32 81 15

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-28.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt