Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 2522:2019:22 | Sista ansökningsdag: 2019-11-24

Speciallärare till gymnasiesärskolan till programmet Hälsa, vård och omsorg, Almåsgymnasiet

Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.

Din nästa arbetsplats

Almåsgymnasiet erbjuder yrkesutbildningar där kreativitet och entreprenörskap formar elevernas framtid. Skolans klimat präglas av gott samarbete mellan olika professioner, som alla sätter elevens lärande och framgång i centrum.

Almåsgymnasiet har bl. a. en lokalintegrerad enhet för gymnasiesärskolan, för ungdomar som väljer att läsa det nationella programmet Hälsa, vård och omsorg. Utbildningen ska bl. a ge eleverna färdigheter inom samverkan, samarbete och kommunikation. Ett etiskt förhållningssätt och demokratiska värden genomsyrar hela utbildningen.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter

Undervisning inom både gymnasiesärskolegemensamma ämnen och ämnen med anknytning till programmets inriktning - utifrån den sökandes kompetens.

I tjänsten ingår klassföreståndarskap och övrigt förekommande arbetsuppgifter, vilket bl. a innebär ansvar för att genomföra utvecklingssamtal och följa upp elever kontinuerligt. Samarbete med övriga lärare både i ämnesgruppen och i programlaget är en självklarhet.

I uppdraget som lärare krävs ett tydligt ledarskap där du engagerar och utmanar dina elever, är kreativ och har ett gott bemötande. Undervisningen planeras, genomförs och efterarbetas utifrån formativa perspektiv.

Du som söker

Speciallärarutbildning med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning eller lärarutbildning mot grundskolans senare år.

God digital kompetens är meriterande.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anette Lundgren, rektor
Telefon: 0768-88 32 95

Enikö Mihai, gymnasiechef
Telefon: 0768-88 77 90

Anders Mases, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 033-35 76 83

Ann Ståhlbrand, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 033-35 76 83


Läs mer om Borås Stads personalförmåner: https://www.boras.se/arbete/arbetahososs/borasstadsomarbetsgivare/formaner.4.5df90ad9157ccec3ebcacc31.html

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära.
Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås. https://www.boras.se/download/18.4e3badd615ce053a86b64062/1498560342622/Bildningsstaden.pdf

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-24.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt