Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 23:2019:94 | Sista ansökningsdag: 2019-11-22

Barnskötare till Frufällegårdens förskola, Förskoleförvaltningen

Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas.

Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan!

Din nästa arbetsplats

På Frufällegårdens förskola ligger vi i startgroparna med att hitta en profilering som passar oss. Vi har inför VT20 valt att fokusera lite extra på litteratur genom hållbar utveckling, vi söker någon som brinner för barnböckernas magi och på sådant sätt vill vara med och bygga upp en profilerad förskola.

Förskolan ligger strax utanför Borås (10 minuters bussresa från Knalleland) i ett naturnära område med närhet till skogen och sjön. Vår förskola består av fyra avdelningar med två yngre barns avdelningar och två äldre barns avdelningar.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Som barnskötare består arbetsuppgifterna av att planera, genomföra och dokumentera verksamheten utifrån förskolans styrdokument samt skapa en trygg och lärorik miljö där barnen, deras lärande och utveckling står i centrum. Som barnskötare har du ansvar tillsammans med arbetslaget för den pedagogiska verksamheten.

Du som söker

Vi söker dig som vill utforska och erövra omvärlden tillsammans med barnen på Frufällegården och skapa förutsättningar för det livslånga lärandet. En pedagog som vill vara medupptäckare tillsammans med våra barn och lyfter fram barnens intresse i den dagliga verksamheten.

Vi tror på det kompetenta barnet och arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår pedagogiska verksamhet. Tillsammans bedriver vi en förskoleverksamhet som utmanar och stimulerar barnets nyfikenhet, utveckling och lust att lära. Vi lär ständigt av och med varandra och har alltid barnets bästa som utgångspunkt.
Vi samarbetar bland annat med barnhälsoteam, förskoleklass, skola och bibliotek och ser kollegialt lärande som en möjlighet.

Vi ser gärna manliga sökande

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Lotta Good, rektor
Telefon: 0434-327941

Madeleine Höglund, biträdande rektor
Telefon: 0734-328156

Kommunal, facklig företrädare
Telefon: 033-357705

Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska måltider och arbetskläder.

Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan på bo-ras.se/arbetaiforskolan.

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.

Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på boras.se.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-22.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt