Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:393 | Sista ansökningsdag: 2019-12-17

Lärare årskurs 5 på Gånghesterskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Vi har en helt nybyggd skola som vi flyttade in i januari 2019 som har helt fantastiskt fina och funktionsdugliga lokaler. Det ger inspiration och arbetsglädje i vår vardag. Gånghesterskolan omfattar årskurs F-6 med 200 elever samt en fritidshemsavdelning med ca 90 barn. Vi har en engagerad och kompetent personal, tillsammans 25 personer som arbetar i den goda anda som finns på skolan. Speciallärare stöttar upp i vardagen: inspirerar och utmanar i kollegiet och arbetar även med eleverna. Vi sätter eleven i centrum, en skola där vi alla hjälps åt att se möjligheter och lösningar av olika slag. Se och förstå alla elever - en utmaning som vi antar!

Vi skall växa i elevantal allt eftersom och det vill vi göra på ett ansvarsfullt och mjukt sätt. Vi är nu enparallelliga på mellanstadiet men skall alltså växa. Vi tar emot elever till befintliga klasser med en klasslärare men vi utökar också med resurslärare så klasser kan delas under skoldagen för mindre elevgrupper.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 3 februari 2020 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning och klassföreståndarskap i årskurs 5. Du kommer även att arbeta nära en annan kollega som finns för att underlätta delning av klassen. I övrigt är det lärarna i arbetslag 4-6 som blir dina närmaste kollegor.

I uppdraget ingår att planera, genomföra, följa upp, analysera och anpassa arbetet på olika sätt. Eleverna har en till en med chromebooks så om du har erfarenhet av IKT- arbete ihop med eleverna i exempelvis Google classroom är det en merit. Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din pedagogiska kompetens. Du gillar att vara lärare och att möta unga och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att arbeta på mellanstadiet. Du arbetar kollegialt och ser vikten av att samspela. Du visar goda ledaregenskaper och skapar trygghet och ordning i klassrummet. Förtroendefulla relationer med både elever och vuxna är viktigt för dig, såväl på skolan som mot hemmen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Lena Sundbaum, rektor
Telefon: 033-35 53 01

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-12-17.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt