Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 28:2019:71 | Sista ansökningsdag: 2020-01-05

Undersköterska till bemanningspoolen, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor.

Vi söker nu tre undersköterskor till bemanningspoolen.

Din nästa arbetsplats

Som undersköterska i poolen är du fast anställd och kan påverka ditt schema tillsammans med dina kollegor utefter behovet i Vård- och äldreförvaltningen. Du arbetar mot äldreomsorgen och blir bokad av våra bemanningsplanerare allt eftersom verksamheterna beställer ett personalbehov. Du kan således vara en dag på ett vård- och omsorgsboende och nästa dag i hemtjänst eller på korttidsboende. Pooltillägg utgår utöver din undersköterskelön. Arbetstiderna är dag, kväll och helg.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska kommer du i huvudsak att utföra personlig omsorg och omvårdnad, utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation samt föra social dokumentation samt hälso- och sjukvårdsanteckningar.

Du som söker

Du har gått ett treårigt omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning, B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. Vi ser att du är trygg och självgående i din roll som undersköterska och är ute efter ett varierande arbete. Det är viktigt att du har förmåga att snabbt sätta dig in i rutiner samt ha god kunskap i svenska språket. Du är flexibel då arbetsuppgifterna och arbetsplatserna kommer att skifta från dag till dag.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Helen Danbo, enhetschef
Telefon: 033-35 37 81

Borås Stads växel, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-35 70 00

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-01-05.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt