Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 28:2019:72 | Sista ansökningsdag: 2019-12-15

Köksmästare, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare.

Nu söker vi en Köksmästare till Restaurang Skogslid som tillsammans med övrig personal vill utveckla och forma framtiden. Vill du vara med på resan?

Din nästa arbetsplats

I verksamheten Kost & Vaktmästeri har vi 12 kök med många tillhörande restauranger och med drygt 60 medarbetare. Inom kostverksamheten arbetar vi tillsammans mot målet för goda, trivsamma och säkra måltider. Våra måltider ska lagas från grunden på råvaror med hög kvalité. De ska också bjuda in till social samvaro samt motverka undernäring och ensamhet för våra brukare och besökare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är dagtid men kvällsarrangemang kan förekomma, helgarbete ingår.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som köksmästare har du produktionsansvar och ansvarar för att rutiner och riktlinjer efterföljs. Du är delaktig i utvecklingen av våra måltider och ansvarar för implementeringen av nya arbetsmetoder. Det ingår både praktiskt arbete i köket samt administrativa uppgifter såsom vikarieanskaffning, handledning, ansvar för beställningar, egenkontroll, arbete i kostdataprogram, fakturering med mera.

Du som söker

Vi ser att du som söker har utbildning inom restaurang och storhushåll eller annan utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Du har arbetslivserfarenhet inom köksarbete och kan hantera olika typer av specialkost. Krav är kunskap om HACCP. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift samt god datavana är också något vi efterfrågar. Om du arbetar som köksmästare, har en köksmästarutbildning eller ledarskapsutbildning är det meriterande. Har du körkort, tillgång till bil och har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett äldreomsorgskök ses det också som meriter.

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för matlagning från grunden och är kvalitetsmedveten och arbetar serviceinriktat. Vi förutsätter att du har goda matlagningskunskaper inom kall- och varmkök, innehar goda ledaregenskaper och en förmåga att arbeta strukturerat. Du är kommunikativ och skapar goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Dennis Rupertsson, enhetschef
Telefon: 033-35 84 84

Borås Stads växel, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-35 70 00

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås Stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-12-15.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt