Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 27:2019:15 | Sista ansökningsdag: 2019-12-15

Arbetsmarknadshandläggare, Arbetslivsförvaltningen

Arbetslivsförvaltningen samlar Borås Stads arbetsmarknadsinsatser och försörjningsstöd. Förvaltningen organiserar Jobb Borås, Försörjningsenheten, Återbruk, Boråsregionens etableringscenter och enheten Integration och nationella minoriteter. Arbetslivsförvaltningens grunduppdrag är att stärka människor som tillhör socialt utsatta grupper och/eller de som riskerar att hamna i bidragsberoende till att bli självförsörjande genom arbete.

Din nästa arbetsplats

Jobb Borås verksamhet består av tre delar: del 1 -förberedande insatser, del 2 -arbetslivsinriktad träning och del 3 -anställning och utbildning. Verksamheten riktar sig till personer som är i ålder 16-64 år, arbetslösa och i behov av extra stöd för att komma till studier eller arbete. Målet med verksamheten inom Jobb Borås är att den enskilde ska bli medveten om sina resurser, höja sin kompetens, få möjlighet till arbetsträning, söka och få ett arbete eller klara av studier.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Den aktuella tjänsten är i Jobb Borås del 1 vars verksamhet bedrivs i samverkan med Sjuhärads Samordningsförbund och är mot uppdraget Puls, följ länken för mer information https://www.sjusam.se/puls/.

Du har ansvar för ett antal deltagare med funktionsnedsättning som bedöms ha framtida arbetsförmåga. Under 12 månader ges ett individuellt anpassat stöd genom kartläggning, aktiviteter och eventuell arbetsträning. Tillsammans med deltagaren gör ni en individuell planering med en genomförandeplan och målet är att deltagaren på sikt ska komma vidare mot studier eller arbete. En viktig del av dina arbetsuppgifter innebär att ha kontakt med våra olika samarbetspartners.

Du som söker

Vi söker dig som vill ha spännande, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. För uppgiften krävs högskoleexamen och erfarenhet av liknande arbete. Våra medarbetare ska vara initiativtagande och se möjligheter istället för hinder, vara positiva och ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet av metoderna ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och MI (Motivational Interviewing) är meriterande. Samt att arbeta med människor i utsatta situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Dzenan Ganic, enhetschef
Telefon: 033-355828

Hasse Brännmar, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-358556

Annika Samuelsson, facklig företrädare för SACO-rådet
Telefon: 033-357093

Vänta inte med din ansökan, intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-12-15.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt