Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Referensnummer: 24:2019:396 | Sista ansökningsdag: 2019-12-22

Köksmästare, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Vi är ungefär 10 000 personer som arbetar i Borås Stad - det gör oss till Borås största arbetsplats. En ledstjärna för Borås Stad som arbetsgivare är att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Vi satsar därför på goda arbetsvillkor, chefskap, interna karriärvägar, kompetensutveckling, hälsoutveckling och främjande systematiskt arbetsmiljöarbete.

Borås Stads kost- och lokalvårdsverksamhet inom grundskola/förskola har en stark miljöprofil, skolorna och förskolorna köper i genomsnitt mellan 40-50 % ekologiska livsmedel. Under 2017 har samtliga kök KRAV-certifieras.

Vi söker nu en köksmästare till grundskoleförvaltningen med geografiskt område Viskafors, Kinnarumma, Svaneholm och Rydboholm. Din placering kommer att vara på Viskaforsskolan.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 3 februari 2020.

Dina arbetsuppgifter

Förutom vanligt förekommande uppgifter i ett storkök såsom planering, beställningar, matlagning, vikarieanskaffning med mera kommer du även att ansvara för arbetsledning på din enhet samt bemanning och övergripande samordning för samtliga enheter i det geografiska området.

Du som söker

Du är serviceinriktad, har mycket god samarbetsförmåga och en prestigelös inställning med förmåga att se möjligheter och handlingsalternativ. Du har ett tydligt fokus på helheten och är utvecklingsbenägen. Som person är du noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta med många uppgifter samtidigt i en föränderlig verksamhet.

Vi söker dig med treårig gymnasial restaurang- och storköksutbildning eller motsvarande. Du har minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet som kock. Det krävs goda matlagningskunskaper och god kunskap om hygien/HACCP samt specialkost. Då kost- och lokalvårdsverksamheten har en stark miljöprofil är goda kunskaper om KRAV också meriterande. Meriterande är även tidigare erfarenhet av bemanningsplanering och samordning av ett geografiskt utspritt område innefattande ett flertal enheter, erfarenhet från det aktuella geografiska området betraktas därför som meriterande. Tjänsten ställer också krav på goda IT-kunskaper och datorvana där kunskap om kostdataprogrammet Matilda och e-handel i Agresso är önskvärt. Tjänsten kräver också att du har körkort och tillgång till egen bil.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Poa Pettersson, enhetschef
Telefon: 033-35 84 89

Therese Svensson, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 0734-32 81 15

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2019-12-22.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2019-11-08 09.19

p

Kontakt