Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 24:2020:23 | Sista ansökningsdag: 2020-04-08

Lokalvårdare, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Du är anställd som lokalvårdare inom verksamhetsområde Kost- och lokalvård i Grundskoleförvaltningen och arbetar ute på någon av våra skolor. Just nu söker vi en lokalvårdare till Viskaforsskolan.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår det att ansvara för städning av Viskaforsskolan. Du kommer även få ansvaret över att beställa städmaterial och hjälpa till med att organisera vid sjukfrånvaro.

Du som söker

Vi söker dig med SRY eller likvärdig utbildning inom lokalvård. Du ska ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av städmaskiner och lokalvård. Du ska även ha datavana eftersom elekronisk handel tillämpas. Du skall kunna läsa, skriva och föra dialog på svenska för att kunna dokumentera och förstå städinstruktioner samt förmedla dessa till teamet.

Som person har du initiativ- och samarbetsförmåga, flexibilitet och smidighet, en serviceinriktad läggning och ett arbetssätt med stor självständighet samt förmåga att praktiskt omsätta teamets ideér som möjligör förbättringar och utveckling av verksamheten inom lokalvårdsorganisationen. Erfarenhet av teamarbete är meriterande.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Poa Pettersson, enhetschef
Telefon: 0734-32 79 56

Therese Svensson, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 0734-32 81 15

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-04-08.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt