Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 24:2020:63 | Sista ansökningsdag: 2020-04-15

Lärare årskurs 7-9 Tk och Ma på Särlaskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Särlaskolan är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan har två rektorer och är uppdelad i två enheter, F-6 och 7-9. På skolan finns ett tryggt och omtänksamt kollegium som är vana vid att jobba på en skola där man måste stötta varandra, ta personligt ansvar och vara flexibel. Skolan ligger centralt men ändå nära till naturen vid Ramnasjön.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 12 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en lärare i teknik och matematik. I ditt uppdrag planerar, genomför och efterarbetar du undervisning i år 7-9. Du ingår i ett arbetslag och delar ett mentorskap för en klass. Som lärare på Särlaskolan har du en viktig roll i att skapa goda förutsättningar för lärande tillsammans med elever, kollegor och skolledning. Tillsammans med dina kollegor i arbets- och ämneslagen planerar och genomför du ditt arbete och din undervisning utifrån gällande styrdokument. På Särlaskolan arbetar vi för att alla elever ska kunna utvecklas till att bli ansvarstagande, ha respekt för olikheter, ha en god självkänsla och för lust att lära.

Du som söker

Lärarlegitimation och behörighet i de ämnen du ska undervisa i krävs. Vi förväntar oss även att du är väl förtrogen med skolans styrdokument, och att du har fokus på mål, resultat och kvalitet. Du agerar självständigt och ser hur du genom din undervisning utmanar och stöttar eleverna till högre måluppfyllelse. Det är en fördel om du har erfarenheter av språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Vi värdesätter god självkännedom, förmågan att samarbeta och förmågan att leda sig själv.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jane Larsson, rektor
Telefon: 033-35 30 50

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-04-15.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt