Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 14:2020:7 | Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Digitaltryckare, Servicekontoret

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning.

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Personal- och Kontorsservice arbetar ca 70 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; Löneservice, Kontorsservice, Telefonservice och växel, Stadshusservice samt Personalenheten. Vi söker nu en ny medarbetare till Kontorsservice - Tryckeri.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter som digitaltryckare på Borås Stads tryckeri. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar digitaltryck i produktionsskrivare och storformat, orderhantering och andra i ett tryckeri förekommande arbetsuppgifter. I tjänsten ingår även att ansvara för inkommande beställningar. Du kommer att ha mycket kundkontakt. Vi är ett litet arbetslag där du kommer att arbeta i nära samarbete med oss.

Du som söker

Vi söker nu dig som har gymnasieutbildning inom media eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet av digitaltryckeri samt goda kunskaper i Acrobat och Office paketet. Har du arbetat i InDesign är det meriterande.

Du har en stark service- och teamkänsla och kan ge professionellt stöd och ett trevligt bemötande i dina kontakter med beställare och kollegor. Då den ena dagen inte är den andra lik och arbetet snabbt kan ändra sig, så det är viktigt att du är noggrann, självständig och har förmågan att prioritera och strukturera. Du har goda språkkunskaper i svenska både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Marita Sjöberg, arbetschef
Telefon: 033-35 73 64

Åke Lindstrand, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 0734-32 74 36

Daniel Cavrak, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 53 32

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter erbjuder vi dig personalförmåner i form av friskvårdsbidrag och fria bad.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-04-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt