Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 24:2020:82 | Sista ansökningsdag: 2020-04-08

Lärare årskurs 1 på Särlaskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Särlaskolan är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan har två rektorer och är uppdelad i två enheter, F-6 och 7-9. På skolan finns ett tryggt och omtänksamt kollegium som är vana vid att jobba på en skola där man måste stötta varandra, ta personligt ansvar och vara flexibel. Skolan ligger centralt men ändå nära till naturen vid Ramnasjön.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 10 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker driven lärare till årskurs 1. Som lärare på vår skola arbetar du för att elevernas måluppfyllelse och trivsel i skolan. Vi på Särlaskolan arbetar för en röd tråd från förskoleklass upp till årskurs 9. Du tillsammans med dina kollegor brinner för elevens lärande och välmående.

För att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever arbetar du systematiskt, vilket innebär att du planerar, genomför och analyserar resultat för hög måluppfyllelse, både självständigt och tillsammans med dina kollegor. All undervisning grundar sig i gällande styrdokument.

Du som söker

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet. Du är förtrogen med skolans styrdokument. Du har fokus på mål, resultat och kvalitet. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är en positiv, flexibel och trygg lärare som brinner för sitt uppdrag. En person som gillar utmaningar och har lätt för att se möjligheter i stället för hinder.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Johanna Holmér, rektor
Telefon: 033-35 80 85

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-04-08.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt