Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 28:2020:24 | Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Fysioterapeut eller arbetsterapeut till HSV-team Myndighet, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de 4000 brukare/patienter som vi är till för. Genom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang

Din nästa arbetsplats

Myndighet ansvarar för inskrivning i hemsjukvård och planering av hemsjukvård efter sjukhusvistelse genom HSV-team Myndighet samt biståndshandläggning, avgiftshandläggning, boendeplanering och bostadsanpassning. Enheten består av drygt 70 medarbetare och HSV-teamet består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter som arbetar tillsammans i team.

Vi söker arbetsterapeut eller fysioterapeut till HSV-team Myndighet.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tllträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga professioner på Myndighet utför du vård- och omsorgsplaneringar både på sjukhuset och via Web. I tjänsten ingår inskrivning av patienter i hemsjukvården innebärande dialog med primärvårdens rehabmottagningar.

2018 kom en ny lag om samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård. Det innebär att nya arbetsätt håller på att utvecklas i samarbete med sjukhus och primärvården. Detta samtidigt som omställningen i till nära vård ställer nya krav på samarbete och utveckling av arbetsprocesser. Som medarbetare i HSV-teamet är du en aktiv del i detta arbete.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller arbetsterapeut och som har en vilja arbeta med planering inför utskrivning från sjukhus och med inskrivning i hemsjukvården. Erfarenhet av patientnära arbete ett krav. Du trivs att arbeta i team och har en mycket god förmåga att på ett förtroendegivande sätt samverka med många olika aktörer. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Vi ser mångfald bland våra anställda som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Kunskaper i finska är en merit då Borås Stad är ett finskt förvaltningsområde.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Eva Österlund Hjort, enhetschef
Telefon: 033- 35 88 33

Borås Stads växel, facklig företrädare för Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 033- 35 70 00

Borås Stads växel, facklig företrädare för Fysioterapeuterna
Telefon: 033- 35 70 00

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater får du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar. För att underlätta för våra medarbetare att kombinera arbete och privatliv tillämpar vi flextid när arbetet tillåter.

Intervjuer skrev löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-04-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt