Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 24:2020:103 | Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Lärare årskurs 2-9 Musik på Erikslund- och Sjöboskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Erikslundskolan är en skola för elever i åk F-9, Sjöboskolan tar emot elever i åk F-6. Skolorna ligger nära varandra och har hög andel behöriga lärare, med en stark vilja att utveckla sina respektive verksamheter. Ambitionen är att bedriva undervisning som har god förmåga att förse alla elever med en utbildning som är tillgänglig och har starkt fokus på kunskapsuppdraget.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 10 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som musiklärare på Erikslundskolan och Sjöboskolan planerar, genomför och utvecklar du undervisningen enskilt och tillsammans med kollegor. Samverkan med vårdnadshavare, elevhälsa och övrig personal kring elevernas utveckling och lärande ingår som en naturlig del i uppdraget. Av undervisningstiden är 60% förlagd på Erikslundskolan och 40% på Sjöboskolan. Tiden kommer fördelas i hela dagar på respektive skola. Undervisningen sker i årskurs 2-9.

Du som söker

Vi söker i första hand dig som är legitimerad musiklärare, men vi kan komma att anställa en obehörig person om behörig sökande saknas. För tillsvidareanställning krävs legitimation med behörighet i ämnet musik. Tidigare erfarenhet som musiklärare är meriterande och vi är alltid nyfikna på hur nya medarbetare kan bidra till att utveckla våra respektive verksamheter. Du ser dina kollegor som viktiga resurser i din egen utveckling och har förmågan att betrakta verksamheten som en helhet. Du står helhjärtat bakom skolans värdegrund och låter elevernas lärande och välmående stå i centrum för de beslut du fattar.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Martin Gunnarsson, rektor
Telefon: 033-35 8046

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-04-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt