Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 24:2020:101 | Sista ansökningsdag: 2020-04-08

Lokalvårdare, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Du är anställd som lokalvårdare inom verksamhetsområde Kost- och lokalvård i Grundskoleförvaltningen och arbetar på någon av våra skolor. Just nu söker vi en lokalvårdare till Hestra Midgårdskolan.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men det finns möjlighet att komma överens om sysselsättning på deltid, 60%. Tillträde den 15 juni 2020 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för städning av Hestra Midgårdsskolan samt äldeboendet Idun och Mogdun. Du hanterar maskiner, städscheman, har god samarbetsvilja och är flexibel för tillsynsstäd.

Du som söker

Du har SRY eller likvärdig utbildning inom lokalvård samt minst ett års dokumenterad erfarenhet av städmaskiner och lokalvård. Du behöver äve ha datorvana eftersom elekronisk handel tillämpas. Du behöver kunna läsa, skriva och föra dialog på svenska för att kunna dokumentera och förstå städinstruktioner samt förmedla dessa till teamet. Erfarenhet av teamarbete är meriterande.

Som person har du initiativ- och samarbetsförmåga, flexibilitet och smidighet. Du har en serviceinriktad läggning och ett arbetssätt med stor självständighet samt förmåga att praktiskt omsätta teamets ideér som möjligör förbättringar och utveckling av verksamheten inom lokalvårdsorganisationen.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Liselotte Lindebring, enhetschef
Telefon: 0734-32 86 12

Therese Svensson, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 0734-32 81 15

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-04-08.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt