Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 30:2020:17 | Sista ansökningsdag: 2020-06-05

Leg. Fysioterapeut, Sociala omsorgsförvaltningen

Enheten för kommunal hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård och rehabilitering/habilitering inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Det övergripande målet för verksamheten är full delaktighet och jämlikhet som gör att personer med funktionsnedsättningar får möjlighet att leva som andra. Vi söker nu legitimerade fysioterapeuter till vår enhet.

Din nästa arbetsplats

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Utifrån ett indelat område kommer du att vara patientansvarig fysioterapeut. Huvudsakligen kommer du att arbeta med bedömning, behandling och träning av funktionsnedsättning samt hjälpmedelsutprovning. Som fysioterapeut kommer du att ingå i teamet runt patienten utifrån din specifika kompetens. En viktig del i arbetet är att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsinsatser samt att handleda och utbilda i förflyttningsteknik. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med engagemang och vilja att vara med och vidareutveckla vår enhet. Du skall tycka om att arbeta självständigt men samtidigt uppskatta att vara en del av ett team som jobbar mot samma mål. Du bör ha god organisations- och samarbetsförmåga samt ett stort mått av flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Linnea Ersson, enhetschef
Telefon: 033-35 30 93

Ulla Bark, enhetschef
Telefon: 033-35 31 79

Borås Stads växel, facklig företrädare
Telefon: 033-35 70 00

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-06-05.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt