Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan
Referensnummer: 2527:2020:8 | Sista ansökningsdag: 2020-10-04

Studie- och yrkesvägledare, Viskastrandsgymnasiet

Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.

Din nästa arbetsplats

Viskastrandsgymnasiet erbjuder sex yrkesprogram, bygg- & anläggningsprogrammet, el- & energiprogrammet, fordons- & transportprogrammet, hantverksprogrammet - textil design, industritekniska programmet - grafisk teknik & design samt svetsteknik, VVS- & fastighetsprogrammet, samt de högskoleförberedande samhällsvetenskapsprogrammet och det estetiska programmet - creative digital media. Skolan har fräscha och ändamålsenliga lokaler. Utöver de nationella programmen har vi även Gymnasiesärskolan, introduktionsprogrammen Individuellt alternativ, Yrkesintroduktion och Programinriktat val.
www.viskastrandsgymnasiet.se

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Som studie- och yrkesvägledare på Viskastrandsgymnasiet arbetar du i huvudsak med studie- och yrkesvägledning, intern och extern information samt marknadsföring. Du kommer att arbeta tillsammans med elever, lärare, skolledning, föräldrar och externa samarbetspartners - både enskilt och i grupp.

Du, tillsammans med skolans andra studie- och yrkesvägledare kommer att ingå i skolans elevhälsoteam där du arbetar med kollegor från olika professioner.

Du som söker

Du är utbildad studie- och yrkesvägledare eller läser sista året på programmet. Du har en förmåga att bygga starka relationer och därigenom bidra till kollegors och olika gruppers utveckling. Du har en god förmåga att organisera och att hantera perioder med hög arbetsbelastning där du genom en helhetssyn på skola, självständigt kan initiera och prioritera bland olika arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från gymnasieskolan och de arbetsuppgifter som nämns ovan, samt arbete med information och marknadsföring, genom hemsidor och i sociala medier. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Kaj Sandgren, gymnasiechef
Telefon: 0768-88-31 10

Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om Borås Stads personalförmåner: Borås Stads personalförmåner

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära.
Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås: Bildningsstaden Borås

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-10-04.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

g q n C