Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Referensnummer: 24:2020:208 | Sista ansökningsdag: 2020-07-15

Lärare årskurs 7-9 bild på Engelbrektskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och legitimerade kollegor i alla övriga ämnen. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Engelbrektskolan är en F-9 skola med ca 840 elever. Skolan har två rektorer och är uppdelad i två enheter, F-6 och åk7-9. På skolan finns ett tryggt och omtänksamt kollegium som stöttar varandra, tar ett personligt ansvar och är vana vid att vara flexibla. Vi har under senare år satsat en hel del på utrustning till bildsalen. Skolans gemensamma utrymmen präglas av bildkonst i olika former. Skolan ligger centralt.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I ditt uppdrag planerar, genomför och efterarbetar du undervisning i årskurs 4-9. Du ingår i ett arbetslag och delar ett mentorskap för en klass. Som lärare på Engelbrektskolan har du en viktig roll i att skapa goda förutsättningar för lärande tillsammans med elever, kollegor och skolledning. Tillsammans med dina kollegor i arbets- och ämneslagen planerar och genomför du ditt arbete och undervisning utifrån gällande styrdokument. På Engelbrektskolan arbetar vi för att alla elever ska kunna utvecklas till att bli ansvarstagande, ha respekt för olikheter, ha en god självkänsla och för lust att lära. Att skapa tillit och goda relationer är en förutsättning för gott lärande.

Du som söker

Du har lärarutbildning som ger behörighet att undervisa i bild för grundskolans årskurs 4-9. Vi ser positivt på om du även har behörighet i annat ämne. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har fokus på mål, resultat och kvalitet. Du agerar självständigt och ser hur du genom din undervisning utmanar och stöttar eleverna till högre måluppfyllelse. Vi värdesätter kompetens inom IKT/media, god självkännedom, förmågan att samarbeta och förmågan att leda sig själv.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Bosse Leskinen, rektor
Telefon: 0704-55 79 96

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-07-15.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

p

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-01-24 09.02

p

Kontakt