Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan
Referensnummer: 26:2020:18 | Sista ansökningsdag: 2020-10-04

Behandlingsassistent, Individ- och familjeomsorgsförvaltningen

IFO Barn och Unga Söker en behandlingsassistent till vårt team för hemnära öppenvård.

Din nästa arbetsplats

Verksamheten kommer innefatta boendestöd samt öppenvård där du kommer att arbeta med riktade insatser mot individer inom målgrupp Barn och Unga, samt Unga vuxna. Insatsen har utgångspunkt i individens behov och genomförandeplan, vilket innebär omväxlande arbetsuppgifter. I ditt arbete motiverar du ungdomar att sköta skolan och ger behandlingsinsatser relaterade till missbruk eller andra sociala problem. Du är en rådgivande part för dina klienter och bidrar med ett strukturerat stöd som underlättar deras vardag. I arbetet ingår även samarbete med familjebehandlande enhet och andra interna insatser för att sy ihop individuella lösningar som passar de behov ungdomarna har.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och innefattar kväll- och helgtjänstgöring. Du har möjlighet att börja omgående eller efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter


Du som söker

Du som söker är utbildad behandlingsassistent eller har likvärdig eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du är socionom eller beteendevetare. Då rollen innebär självständigt arbete med klienten krävs att du är trygg i lämpliga metoder samt har ett flexibelt förhållningssätt. Erfarenhet av arbete inom områden som missbruk, neuropsykiatriska funktionsvariationer eller psykiatri är meriterande. Eftersom jobbet till stora delar kommer innebära hembesök, är B-körkort ett krav för tjänsten.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Fredrich Legnemark, enhetschef
Telefon: 033-35 31 31

Hasse Ekblom, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 85 56

Liselotte Book, facklig företrädare för Akademikerförbundet SSR
Telefon: 033-35 37 15

Utöver meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås Stad ett stort antal personalförmåner. Friskvårdsbidrag, fritt inträde till kommunens bad- och simanläggningar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, möjlighet att hyra cykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-10-04.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

g q n C