Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan
Referensnummer: 24:2020:227 | Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Timvikarierande badvärd, Grundskoleförvaltningen

Vi söker dig som vill vara med och stötta upp på Borås Stads Badenheter. Vill du vara med och verka för en meningsfull fritid för våra besökare, samtidigt som du brinner för friskvård, hälsa och service? Då ska du ansöka som timvikarierande badvärd redan idag!

Din nästa arbetsplats

Du arbetar på Badenheterna som är en del av Fritids- och folkhälsoförvaltningen, men blir anställd via Bemanningsenheten Pedagogik som tillhör Grundskoleförvaltningen. Just nu söker vi dig som på kort varsel kan hoppa in och arbeta som badvärd och även eventuellt hålla i simskola och vattengympa.

Din anställning

Anställningsform: Timavlönad på deltid. Tillträde omgående.

Dina arbetsuppgifter

Bemanningsenheten Pedagogik stöttar Fritids- och folkhälsoförvaltningens badenheter med vikarier när det uppstår en lucka på grund av att ordinarie personal är frånvarande. Som timanställd lägger du själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta. Det ger dig möjlighet att kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete samtidigt som du får yrkeserfarenhet. Arbetet har varierade arbetstider mellan måndag-fredag 06-21, lördag 7-17 och söndag 7.15-21.30

I arbetsuppgifterna ingår vanligt förkommande arbetsuppgifter i en simhall såsom badbevakning, lokalvård och grovstäd. Vidare ingår det i arbetsuppgifterna att ha ett gott bemötande och ge gästerna bra service.

För dig som har en simlärar- eller badmästarutbildning kan även simskola och vattengympa komma att vara aktuellt. Bifoga utbildningsintyg i din ansökan.

Du som söker

Du som söker har gymnasieexamen. Har du simlärarutbildning eller badmästarutbildning är det meriterande, men inget krav. Du ska klara av vårt interna livräddningsprov därför krävs det goda simkunskaper samt att du kommer genomgå en HLR-utbildning. Har du erfarenhet av att arbeta med barn och unga är även det meriterande.

Du ska kunna läsa, skriva och föra dialog på svenska för att kunna dokumentera och utföra arbetsuppgifterna. Som person kan du ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Det ställs även krav på flexibilitet då du ska kunna rycka in där det finns behov. Du är även serviceinriktad och ska kunna arbeta självständigt.

Har du körkort och tillgång till egen bil är det meriterande

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Linnea Larsson, bemanningsplanerare
Telefon: 033-35 88 03

Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, 033-35 70 00.

Intervjuer och urval sker löpande.

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-09-27.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

g q n C