Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp
Logotyp för Borås Stad, till startsidan
Referensnummer: 30:2020:27 | Sista ansökningsdag: 2020-10-31

Arbetskonsulent, Sociala omsorgsförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Daglig verksamhet / Biståndsbedömd sysselsättning tillhör Sociala omsorgsförvaltningen som bedriver verksamhet för personer med funktionsnedsättning, socialpsykiatri och ansvarar för verksamheten av hälso- och sjukvård inom området. Som en fackförvaltning har vi en unik möjlighet att arbeta med gemensamma mål för området, helhetsperspektiv och nytänkande.

Målet med verksamheten är att få den enskilde att växa och våga ta nya steg i sin egen utveckling utifrån sina egna förutsättningar.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som arbetskonsulent ansvarar du självständigt för ett antal deltagare med någon form av funktionsnedsättning inom LSS eller SoL som behöver stöd för att komma ut i arbetsliknande sysselsättning. Du gör bedömningar och kartläggningar samt lotsar deltagarna till rätt verksamhet inom Borås Stad eller till den öppna arbetsmarknaden. Du har ansvar för dokumentation, genomförandeplaner och är ett stöd för deltagarna och handledarna på arbetsplatserna. I tjänsten ingår även samverkan med andra aktörer kring deltagarna. Du ingår i ett arbetslag med andra arbetskonsulenter och en verksamhetspedagog.

Du som söker

Vi letar efter dig som vill vara med om ett spännande, utmanande och utvecklande arbete. Du behöver vara initiativstagande, kunna arbeta självständigt och också ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet av arbete med personer som har funktionsnedsättning är ett krav. Du ska ha en adekvat högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Dokumentation är en del av arbetet och därför är ett krav att du har god kunskap och erfarenhet av att dokumentera. Körkort krävs. Utbildning inom Supported Employment är meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Margareta Grönbäck, enhetschef
Telefon: 033-35 34 75

Christina Ivarsson, samordnare
Telefon: 070-455 12 48

Borås Stads växel, facklig företrädare
Telefon: 033-35 70 00

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-10-31.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

g q n C