Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan
Referensnummer: 24:2020:250 | Sista ansökningsdag: 2020-10-25

Bemanningsplanerare på Bemanningsenheten pedagogik, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Vill du vara med och stärka upp vårt team som arbetar med bemanningsplanering? Tillsammans med fem medarbetare ansvarar du för att våra enheter är bemannade med välfungerande personal vid både korttidsfrånvaro och längre vikariat. Verksamheterna vi servar är förskola, skola, gymnasium, vuxenutbildning, bibliotek, museum, fritidsgårdar, mötesplatser, badhus samt kost och lokalvård. Är du en person som är lösningsorienterad och brinner för skapa goda relationer med dem du servar? Välkommen med din ansökan!

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariat under ett års tid med tillträde enligt överenskommelse. Du anställs av Bemanningsenheten som tillhör Grundskoleförvaltningen.

Dina arbetsuppgifter

Bemanningsenheten har en viktig roll i arbetet med personalförsörjning till Borås Stads verksamheter. Som bemanningsplanerare är din huvudsakliga arbetsuppgift är att ta emot beställning på personal och därefter boka timvikarier till verksamheten där behovet uppstått. I arbetsuppgifterna ingår det även att planera och prioritera personal för att kunna möta verksamhetens personalbehov.

För att kunna tillgodose verksamhetens behov krävs det att du har en god dialog med såväl chefer som medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår det även att föra dialog med vikarier för att tillgodose intresset för hur de önskar arbeta. Vi arbetar ständigt med att främja Borås Stads arbetsgivarvarumärke och att identifiera personal som fungerar väl.

Arbetet är på dagtid och arbetstiden förlagd mellan 06.15-16.00.

Du som söker

Vi söker i första hand dig som har en högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom personal eller administration/offentlig förvaltning alternativt annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med bemanningsfrågor eller personalplanering. Du ska ha erfarenhet av att arbetat med administrativt arbete och inneha goda IT-kunskaper då ditt främsta arbetsredskap är IT-stöd. Vidare är det ett krav att ha goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Arbetet kräver att du som person är positiv och har förmåga att se möjligheter och handlingsalternativ i utmanande situationer. Då det periodvis är högt tryck på Bemanningsenheten är det viktigt att du kan prioritera och prestera även under press. Vidare ska du vara utvecklingsorienterad och trivas med att arbeta i grupp men även självständigt och ta eget ansvar. Bemanningsenheten är en servicefunktion och därför är det viktigt att du som söker är lyhörd och har en känsla för service. Det är också viktigt att du är kontaktskapande då du kommer ha daglig kontakt med chefer, medarbetare och vikarier.

Vi värdesätter om du har fallenhet för att se nya möjligheter och förmåga att driva utvecklingsarbete och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Emma Johansson, enhetschef
Telefon: 033-35 37 56

Hasse Ekblom, facklig företrädare för Vision
Telefon: 0768-88 56 66

Vänta inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löande under ansökningsperioden.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-10-25.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

g q n C