Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 30:2020:32 | Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Personlig assistent, Sociala omsorgsförvaltningen

Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer.
Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv.

Din nästa arbetsplats

Vi söker nu två personliga assistenter till en brukare. Assistansen är dygnet runt med dubbelbemanning, veckans alla dagar.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas .

Dina arbetsuppgifter

Som personlig assistent skall du finnas med i vardagen. Att arbeta som personlig assistent innebär att du skall medverka till att brukaren kan leva ett så fullgott liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av sådana sysslor som förekommer i ett hem samt att vara behjälplig med personlig omvårdnad. Du måste vara lyhörd för brukarens behov och vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort personligt engagemang. Du bör ha en god datorvana då vi arbetar i olika datasystem och dokumenterar löpande. Brukaren kommer vara delaktig i rekryteringen.

Du som söker

Vi ser gärna att du gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Kunskap och tidigare erfarenhet om trach och ventilator är ett krav.

Vi söker dig som är ansvarsfull och lyhörd för brukares behov. Du behöver vara social och ha ett allmänt gott omdöme samt vara samarbetsvillig såväl mot brukare som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Ulrika Larsson, enhetschef
Telefon: 033-35 39 82

Hanna Jylhänlahti, enhetschef
Telefon: 033-35 80 64

Borås Stads växel, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-35 70 00


Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda arbetsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner så som friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar, gratis te/kaffe etc.

Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningsperioden.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-12-06.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol