Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2020:287 | Sista ansökningsdag: 2020-12-10

Lärare i fritidshem/förskollärare på Aplaredskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Aplaredskolan är en F-6 skola med fritidshem som ligger beläget en bit utanför Borås i lantlig miljö. På enheten är vi 12 personal och 80 elever, fritidshemmet är en avdelning med cirka 40 elever. Aplaredskolan är en skola där vi alla hjälps åt att se möjligheter och hitta lösningar. Att se och förstå alla elever är en utmaning vi antar!

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 11 januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Du har ansvar för fritidshemsverksamheten och tillsammans med övriga kollegor arbetar du för att utveckla det pedagogiska arbetet. I uppdraget ingår att planera, genomföra, följa upp, analysera och anpassa arbetet. Även andra arbetsuppgifter som att stötta under skoldagen med rasttillsyn och som resursstöd i klasser ingår.

Du som söker

Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet att arbeta på fritidshem alternativt dig som har fritidspedagogexamen eller är legitimerad förskollärare.

Du sätter eleven i fokus, känner ett starkt engagemang för elevgruppen och är resultatinriktad. Du har förmågan att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får alla elever att växa. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument och är trygg i din lärarroll och visar goda ledaregenskaper. Du är tydlig och har lätt att skapa goda relationer då samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Therese Helgesson, tf rektor
Telefon: 0729-89 37 44

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Se en film om hur det är att jobba som lärare i Borås Stad.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2020-12-10.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol