Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

Referensnummer: 28:2021:1 | Sista ansökningsdag: 2021-05-30

Finsktalande semestervikarier till äldreomsorgen, Vård- och äldreförvaltningen

Borås är ett Finskt förvaltningsområde vilket innebär vissa rättigheter till våra finskspråkiga invånare. När man bor i ett finskt förvaltningsområde har man rätt att få äldreomsorg på finska, vi behöver därför anställa fler finskspråkiga medarbetare. I Borås bor det ca 13 000 invånare med finsk bakgrund och därför har vi både vård- och omsorgsboenden och hemtjänst där brukare och personal talar finska.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i äldreomsorgen i Borås under sommaren. Utbildningar och dokumentation genomförs på svenska så du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket. Om du behöver hjälp att hitta bostad kan vi vara behjälpliga med det.

Din nästa arbetsplats

Du blir anställd i Borås Stads vård- och äldreförvaltning och kommer att arbeta på ett av våra vård- och omsorgsboenden eller inom vår hemtjänstverksamhet.

Tjänsten är ett semestervikariat under perioden 21 juni till 15 augusti 2021. Introduktion i arbetet kommer att börja den 14 juni. Tjänsterna har varierande sysselsättningsgrad och arbetstiderna är dag och kväll.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariat 2021-06-21 till 2021-08-15

Dina arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal kommer du främst arbeta med att ge våra äldre personlig vård och omsorg, utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter och föra dokumentation.

Du som söker

Du har gärna utbildning inom omvårdnad eller närvård, men det är inget krav. Det är viktigt att du har förmåga att sätta dig in i andra människors livssituation samt har förståelse för etik och sekretess. För att trivas med jobbet är du intresserad av att arbeta med människor. Du behöver ha god datorvana samt kunna göra dig förstådd i tal och skrift på svenska.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Helen Danbo, enhetschef
Telefon: 033-35 37 81

Carina Ankarloo, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-35 77 41

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-30.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol