Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

Referensnummer: 24:2021:9 | Sista ansökningsdag: 2021-01-26

Enhetschef för vaktmästeri och lokalvård, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Grundskoleförvaltningen.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som enhetschef inom grundskolans vaktmästeriorganisation är du en betydelsefull del av förvaltningens servicefunktion. Du leder och utvecklar vaktmästarorganisationen inom grundskolan. Du har också verksamhetsansvar för ett lokalvårdsområde inom organisationen.

Vaktmästaruppdraget innebär att stödja Borås stads grundskolor inom vaktmästeriområden såsom löpande verksamhetsstöd, enklare reparationer och montering av inventarier samt dokumentation. Arbetsuppgifterna är varierande och utmanande och du stödjer och leder personal med olika kompetens och hjälper dem att växa i sina yrkesroller. I uppdraget ingår ett nära samarbete med vaktmästarna samt rektorerna i grundskolan. Du samarbetar också med andra verksamhetsområden. Verksamhetsansvaret för lokalvården innebär att du ansvarar för att fortsätta att utveckla lokalvården inom organisationen.

Du ingår i ledningsorganisationen för kost, lokalvård och vaktmästeri (KLV) tillsammans med 13 enhetschefer och chefen för KLV-organisationen, som också är din chef. Som stöd i ditt arbete har du nära samarbete med övriga enhetschefer. Du samverkar inom staden och med fackliga representanter. För att att utveckla ditt ledarskap finns möjlighet till skräddarsydda utbildningar.

Du som söker

Du som söker har för yrket lämplig högskoleutbildning, exempelvis inom HR eller ledarskap. Yrkeserfarenhet inom hantverksområdet så som bygg, el eller fastighetsskötsel är meriterande. Yrkeserfarenhet av lokalvård är också meriterande.

Som person är du handlingskraftig, lösningsorienterad, självgående och har god förmåga att prioritera. Du har lätt för att samarbeta och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du trivs med att ta ansvar och att arbeta med flera uppgifter samtidigt i en föränderlig verksamhet. Ditt ledarskap är tydligt, lyhört och inriktat på service och kvalitet.
Du har god IT vana och är användare av Word och Excel.
B-körkort med manuell växellåda är ett krav.

Vi värdesätter förmåga att skapa goda relationer och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Magnus Bagge, verksamhetschef
Telefon: 0768-88 88 28

Hasse Ekblom, facklig företrädare för Vision
Telefon: 0768-88 56 66

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-01-26.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2020
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2020. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol