Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 30:2021:9 | Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Personlig assistent till LSS-team, Sociala omsorgsförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Vill du vara med och arbeta i vårt LSS-team?
Sociala omsorgsförvaltningen söker nu en personlig assistent där man får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!

Förutom givande och meningsfulla arbetsuppgifter får du som anställd i Borås stad ta del av samtliga förmåner så som friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar, fritt inträde till kommunala friluftsgårdar etc.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd arbetstid. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helger.

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget som personlig assistent inom LSS-teamet är att bistå personer med stora och varaktiga funktionsnedsättningar på ett sätt som främjar deras levnadsförhållanden och deltaktighet i samhället.

Du som söker

Du ska ha gått vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller har liknande utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Körkort B är ett krav. Har du tidigare arbetat som personlig assistent ser vi det som positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Brukare är delaktiga i rekryteringen.

Eftersom brukaren är beroende av dig som personlig assistent kräver det att du har ansvarskänsla och ett respektfullt bemötande. Vi söker dig med engagemang, som har förmåga att bygga tillit och har en drivkraft att göra skillnad.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Elisabeth Drugge, enhetschef
Telefon: 033-35 52 66

Borås Stads växel, facklig företrädare
Telefon: 033-35 70 00

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-09.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol