Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 30:2021:12 | Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Stödassistenter till bemanningsenhet, flera tjänster, Sociala omsorgsförvaltningen

Är du flexibel och söker nya utmaningar?

Nu söker vi poolanställda till Bemanningsenheten på Sociala omsorgsförvaltningen.

Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), inklusive Daglig verksamhet och Sysselsättning inom Socialpsykiatrin samt ger stöd och service till personer med psykiska funktionsnedsättningar. Förvaltningen sysselsätter cirka 900 personer.
Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv.

Din nästa arbetsplats

Bemanningsenhetens uppdrag är att vid korttidsfrånvaro serva verksamheter inom sociala omsorgsförvaltningen och individ och familjeomsorgs verksamheter med vikarier.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med schemalagd arbetstid. Förekommande arbetstider är dag, kväll, natt, sovande jour och helgarbete. Tillträde efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som korttidsvikare i olika verksamheter med brukare och klienter inom allt ifrån gruppbostäder, personlig assistans, social psykiatri, service bostäder, IFO vuxen, IFO barn och unga samt daglig verksamhet. Arbetet i Bemanningsenheten innebär att du arbetar på många olika enheter ingen dag är därför den andra lik. Detta är ett arbete för dig som ser möjligheter hos varje individ, har ett stort tålamod och intresse av att arbeta med individer med särskilda behov.

Du som söker

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning, barn- och fritidsutbildning eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot verksamhetens områden som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete inom området. Teckenkommunikation är meriterande.

För att trivas i arbetet tror vi att du är en person som gillar när förutsättningarna förändras och dagarna ser olika ut. Du är därför flexibel i ditt arbetssätt, lär dig snabbt och har förmåga att anpassa dig efter nya förutsättningar. Vi värdesätter att du är initiativtagande, har god sammarbetsförmåga och är ansvarstagande i ditt arbete. Våra verksamheter kräver ett professionellt förhållningsätt med brukarna i fokus, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Susanna Lindberg, enhetschef
Telefon: 033-35 78 64

Borås Stads växel, facklig företrädare
Telefon: 033-35 70 00

Utöver månadslön utgår ett lönetillägg. En del för den extra flexibiliteten som man förväntas ha när man arbetar i poolen och en del för att man behöver ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig mellan olika arbetsplatser. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-09.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol