Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland

Referensnummer: 034544:2021:1 | Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Sommarjobb som handledare för feriearbetare, Bemanning Pedagogik

Har du erfarenhet från att vägleda och coacha ungdomar samt tycker om att se människor utvecklas och växa med sina uppgifter? Sök då jobbet som handledare för feriearbetare inom Borås Stad. Meningsfull sommar utlovas!

Din nästa arbetsplats

Borås Stad ger ungdomar årligen ungdomar mellan 16-18 år möjligheten att genom feriearbete bidra till stadens välmående samt ha en meningsfull och lärorik sommar. Arbetat kommer att bedrivas främst inom ramen för Tekniska förvaltningens, Servicekontorets, Lokalförsörjningsförvaltningens, Miljöförvaltningens och Fritid- och folkhälsoförvaltningens verksamhetsområden.

Din anställning

Anställningsform: Allmän Visstidsanst på heltid. Tjänsterna är allmänna visstidsanställningar på heltid (40 timmar/vecka) under perioden 9/6-6/8. 27 tjänster.

Dina arbetsuppgifter

Som handledare kommer du att vägleda, motivera och coacha ungdomarna i deras dagliga arbete. Arbetet som handledare innebär även viss administration såsom tidrapportering, planering och förberedelse av arbetsuppgifter för din grupp. Inför din anställning kommer du också att få en introduktion på en dag.
Arbetsuppgifterna är förlagda inom bland annat trädgårds, skog och parkskötsel samt renhållning. Även fritidsverksamhet för barn och ungdomar kan bli aktuellt.

Du som söker

För att lyckas i rollen som handledare är du en ansvarstagande person som tycker om att inspirera och engagera andra samt gillar ordning och reda. Du tycker också om att ta initiativ och har ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar. Du har också genomgått och slutfört gymnasieutbildning med godkända betyg. Körkort är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.
Det är meriterande om du tidigare arbetat med ungdomar samt har ledarerfarenhet, gärna inom idrott, kultur eller annan fritidsverksamhet.
För arbete med barn och ungdomar under 18 år krävs godkänt utdrag ur belastningsregistret, vilket är en av de bakgrundskontroller som kan komma att utföras.
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande i denna rekrytering, så skicka in din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Emma Johansson, enhetschef
Telefon: 033-353756

Här kan du läsa mer om Borås Stads feriearbete för unga: Om feriearbete i Borås Stad

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-09.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol