Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 23:2021:24 | Sista ansökningsdag: 2021-05-16

Förskollärare till Rångedalagårdens förskola, Förskoleförvaltningen

Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas.
Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan!

Din nästa arbetsplats

På Rångedalagårdens förskola vet vi hur vi får barnen att blomstra, trivas och utvecklas, vilket även är pedagogernas drivkraft. Vårt mål är att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande och där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. På förskolan möter och behandlar vi alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss- och det märks.
Här kommer du att välkomnas in i en välfungerande organisation, där vi arbetar för att vistelsen i förskolan ska bli den absolut bästa för varje barn. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med skickliga pedagoger samt glada och nyfikna barn.

Rångedalagården har tre hemvister Blåsippan, Vitsippan och Prästkragen. Lokalerna är funktionella och det finns utrymme för att dela in barnen i mindre grupper. Förskolan ligger 15 min utanför Borås stad med närhet till skog och natur. Förskolan har även en stor fin gård för lek och aktivitet.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet ska utmana barnen och stimulera deras nyfikenhet, utveckling samt lusten att lära. I vår förskola är det viktigt med engagerade pedagoger och vi lär ständigt av och med varandra där vi har barnens bästa som utgångspunkt. Tillsammans med en annan förskola har vi pedagogiska forum som ger dig som pedagog möjlighet till utbyte av kunskaper, idéer, litteraturläsning och forskning.

Besök oss gärna på Instagram

Du som söker

Du som söker är legitimerad förskollärare med förskollärarexamen.
Vi ser gärna att du har god digital kompetens.
Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn
en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barnen, kollegor och verksamheten utvecklas. Du har en positiv grundsyn, ett reflekterande arbetssätt och arbetar med tydlig förankring i uppdraget. Du har lätt för att samarbeta, kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag, där man kompletterar varandras färdigheter.

Vi värderar följande kvalifikationer högt: ett gott bemötande, serviceförmåga och förmåga att tänka positivt. Självklart ser vi mångfald som något positivt.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Christina Danielsson, rektor
Telefon: 0734-432 84 30

Lärarförbundet, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 033-35 76 83

Kommunal, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 010-442 86 27

Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska måltider, arbetskläder och du som förskollärare har dessutom i genomsnitt fem timmar planeringstid i veckan. Vi erbjuder även utbildad mentor om du är ny inom yrket, samt möjligheter till fortbildning och kollegialt lärande. Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.

Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-16.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol