Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 28:2021:27 | Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Projektledare av Nuläges- och behovsanalys inom välfärdsteknik, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav 90 talet är chefer. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Läs mer om oss på vår hemsida.

Din nästa arbetsplats

Du kommer ingå i förvaltningens kvalitets- och utvecklingsenhet, tillsammans med verksamhetsutvecklare, projektledare, utbildare och verksamhetscontroller. Totalt fjorton engagerade och drivna medarbetare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete tillsammans med professionella kollegor. För oss är arbetsmiljön viktig och vi värnar om att du ska känna dig välkommen och delaktig. I ditt arbete kommer du ha stöd och nära samverkan med de tre verksamhetsutvecklarna som arbetar med välfärdsteknikfrågor.

Tjänsten utgår från Ramnåsgatan i Borås med närhet till både centrum, det natursköna parkområdet vid Ramnasjön samt station med buss- och tågförbindelser.

Din anställning

Anställningsform: på heltid. Projektanställning under sju månader. Tillträde 1/9 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Borås Stad har kommit långt i sitt arbete inom välfärdsteknik för äldre. Ett bevis på detta är att Borås blivit utsedd till en av Sveriges tio modellkommuner inom området av Sveriges kommuner och Regioner (SKR).

För att kunna fortsätta utveckla stadens goda arbete är vi nu i behov av att göra nuläges- och behovsanalyser. Syftet med arbetet är att få en god kunskap om vad staden skall arbeta vidare med utifrån ett senior- och medarbetarperspektiv.

Arbetsuppgifterna kommer bestå av att förbereda, genomföra och analysera/sammanställa resultat av medborgardialoger, djupintervjuer och intervjuer med samtalsmatta som stöd för personer med kognitiv svikt. Som stöd har du kollegor inom välfärdsteknik som du kommer arbeta tillsammans med. Du kan även reflektera/bolla frågor med din närmsta chef. Tjänsten erbjuder dig ett omväxlande och flexibelt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem vi är till för, varje dag.

Du som söker

Vi söker dig med universitets- eller högskolexamen inom socialt område, offentlig förvaltning eller annat område av relevans för uppdraget. Du har tidigare erfarenhet av att genomföra intervjuer och analysera/sammanställa resultat. Har du dessutom arbetat med målgruppen äldre och/eller använt dig av samtalsmatta som stöd är detta meriterande.

För att lyckas med uppdraget krävs att du har förmåga att strukturera, planera och självständigt prioritera ditt arbete. Det är också av yttersta vikt att du kan möta människor där de befinner sig och få dem att lita på dig vid intervjuer. Även om arbetet i mångt och mycket bedrivs självständigt är det viktigt att du är en god lagspelare och samarbetar väl med dina kollegor.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Roland Mattsson, enhetschef
Telefon: 033-35 53 58

Emma Granqvist, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 84 23

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-23.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol